dijous, 25 de novembre del 2010

ESTEIM DE SORT, MÉS TROSSOS DE MAPA!!

Si amiguetes i amiguets de primer, esteim de sort!!

I és que pens que amb aquests trossos que us pas podreu arribar a completar el gran mapa del tresor!

Ahir vaig apropar-me a la cova d'Es Pardals al sud de Ciutadella i vaig poder trobar un altre tros, però la sorpresa fou que, a l'alçada de la raconada de s'Aigo Dolça, en una de les coves marines de la vora, vaig trobar un nou tros de mapa. Pens que aquest és el definitu ja que segurament podreu discernir el mapa definitu.

Esper que me digue si realment l'heu pogut completar i veure on és troba el tresor!

Aqui teniu els trossos

Uns salu2 d'en Perico Llengo Salada
2 comentaris:

 1. Hola Perico! Sóm altre vegada nosaltres. Com et va el viatge, ja has partit? Et volem donar les gràcies per haver-nos enviat els trossos de mapa, ja hem descobert que el tresor enterrat a Ciutadella, creim que està al Sud. Perico, et volem demanar si ens pots donar pistes per on poder cercar el tresor a Ciutadella.

  ResponElimina
 2. Hola amiguets, veig que heu pogut completar el mapa, segurament hi manca una pista definitiva que us porti al lloc exacte, jo encara no l'he poguda trobar, però heu d'estar molt atents per si voltros poguessiu trobar alguna pista!

  La setmana que ve ja partiré per molt de temps, ja ho tenc quasi bé apunt, per açò estic molt content que voltros seguigueu aquesta història dels pirates que heu començat, i que ens ha permes coneixer-nos.

  Jo veig el que feis pel vostre blog, estaré atent per si arribau a aconseguir el tresor, esper que sí!

  Uns salu2 de Perico Llengo Salada

  ResponElimina