dijous, 4 de novembre del 2010

En Perico, vol saber què us ha passat?

Hola amiguetes i amiguets de primer.

Feia dies que no us deia res, però, açò no vol dir que no penses amb voltros. Ja sé que aquests dies heu viscut moltes experiències i emocions! Estic seguint el vostre bolg i veig que també feis molta feina i que coneixeu moltes coses de Menorca (els fars, els vents, la costa, els pobles,...) i sobre tot que heu conegut uns personatges ben especials com són els pirates.

M'agradaria que me contassiu alguna cosa de com heu viscut aquesta experiència, que us han semblat els pirates bons que heu conegut, i que trobau d'aquest preciós castell que tenim a la bocana del port i que també heu visitat. Veig que amb les mestres que teniu i amb les ganes de conéixer coses aprendreu molt!

Jo ara aquests dies estic navegant per l'illa de l'aire, que està a l'altre punta de l'illa d'allà on sou voltros. Per cert , un illot ben especial ja que allà hi viuen una multitud de sargantanes negres que fins hi tot, són tan curioses, que s'atraquen per conèixer-te, són una espècie endèmica, açò vol dir que són úniques en el món! . També té un polit far. Us pos unes fotos i així veureu aquests simpàtics animalons. Com veis a Menorca teniu moltes meravelles.

Bé fiets, esper notícies vostres. dir-vos que prest partiré cap a un viatge molt llarg i enfora, però que us seguiré tot el què esteis fent aprofitant les noves tecnologies.

Rebeu uns salu2 i ja sabeu, si fa temporal a llepar-se els morros i ensaborir els gustet del mar!
Perico Llengo Salada

1 comentari:

  1. Hola Perico!
    Som els fillets i filletes de primer A i ens agradaria molt que et fessis una foto per poder-te veure i també poder-te conèixer.
    També ens faria molta il·lusió conèixer-te.
    Fillets i filletes de primer

    ResponElimina