dissabte, 13 de novembre del 2010

EN PERICO VOL AJUDA

Hola fillets i filletes de primer, esteis bé?

Veig que me voleu conèixer, segurament un dia ens coneixarem, però ara vaig molt enfeinat preparant el meu llarg viatge.

Però us tenc a dir una cosa molt interessant i voldria que voltros m'ajudessiu a descobrir un gran tresor!

Ja sabeu que els pirates bons que heu conegut han partit cap a les seves terres però me van dir que a Menorca hi ha un gran tresor amagat. Sembla ser que fa molt de temps enrrera arribaren un grup de pirates que van quedar encantats de Menorca i hi van deixar els seus tresors. Ells van anar deixant trossos de mapes escampats per l'illa, que quan s'han aconseguit tots marquen el lloc on es troba.

La meva sorpresa va ser que quan era per la zona de llevant vaig trobar un bocinet de mapa que segurament és una part del mapa del tresor. Ara intentaré troba els altres.

Sabem que aquells pirates van conéixer Menorca molt bé i segurament haurem d'anar seguint els camins i pobles que ells van marcar per saber per on es movien. Per açò voldria que fossiu voltros qui cercassiu el tresor, jo us aniré enviant els trossos de mapes que vagi trobant i voltros anau situant per on varen passar i així sabreu que van veureu i esperem que trobem el desitjat tresor. M'ajudau?

Segurament necessitareu saber on és el nord i els altres punts cardinals, veus, una brúixola us aniria molt bé! i també conèixer aquesta roqueta que és Menorca, que ells tenien com un tresor, per açò, demanau ajuda a les vostres mestres i..., a la recerca del tresor!!!

Aquest és el primer tros que he trobat, sabreu situar-vos?


Salu2 del vostre amic Perico Llengo Salada i Ja sabeu, a llepar-se els...

1 comentari:

 1. Hola Llengo Salada, sóm els nens i nenes de 1r. B. Ens agradaria, venir a visitar-te un dia perquè ens puguis conèixer.
  Hem vist el teu missatge, i ens agradarà molt d'ajudar-te a cercar el tresor que hi ha amagat a l'illa. Sabem que el primer tros, és a l'Illa de l'aire. Quan tinguis tots els trossos podríem ajuntar-los per colors, i aferrar-los tots junts i així sabrem on és el tresor.
  Si trobem el tresor, que el compartirem o els hi donarem als pirates?
  Llengo Salada, esperem que ens enviïs més mapes, per poder descobrir el lloc del tresor.
  Fins aviat!
  Primer B

  ResponElimina