divendres, 17 de desembre del 2010

DEURES CAP DE SETMANA 18-19 DE DESEMBREAquesta setmana els deures s'estructuren en 3 parts.
La primera, són una sèrie de problemes, que amb les imatges els vostres fills/es els poden resoldre força bé. Un dels problemes cal que ells/es el dibuixin per poder-lo realitzar. És molt important el dibuix, d'aquesta manera es donen més compte i veuen més clar el procés que cal fer per arribar a la solució.
La segona part, treballem la desena. A l'aula hem explicat que una desena és quan aconseguim fer una bossa amb deu coses dins. Encara el concepte de desena els costa un poc, i per això, us demanem que aquest exercici, el realitzeu amb material (monedes, sugus, ...), perquè al manipular els ajuda més a entendre i consolidar els conceptes treballats.
Finalment, la tercera part, són sumes i restes partint del nombre 10. Les restes serà necessari fer-les amb les mans, i les sumes començar-les a fer amb el cap, sinó utilitzeu altre cop material.
Molt important, al darrer exercici han de fer un dibuix tot seguint la sèrie numèrica de l'1 al 19. Abans de fer-lo, feu escriure als vostres fills/es la sèrie en un paper, després jugueu un poc amb ells/es, preguntant quin és el nombre de davant de... i el de darrere (que mirin la sèrie i després o intentin fer sense mirar).
Fins aviat, i bon cap de setmana.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada