divendres, 10 de desembre del 2010

CARTA D'EN PERICO

Hola amiguets i amiguetes, companys d’aventures de 1r.!!

Demà partiré a visitar altres països molt enfora. Tenc previst conèixer i navegar per Nova Zelanda una llarga temporada i després també partiré un altre llarg temps pels mars de la Patagònia Argentina i Antàrtida. Us ho dic perquè així podreu situar-me quan vegeu un mapa del món.

Esper que en tot aquest temps que ens hem comunicat hagueu après moltes coses amb les vostres mestres. I que aquesta aventura que hem començat junts de pirates, de mapes on situar-vos, de fars, de nombres i de banderes i barcos construïts, acabi bé.

Ja sé que per temps no ens hem pogut conèixer personalment, però jo he estat molt a prop vostre visitant el vostre blog i veient tot el que feis.

Us tenc a dir que jo tenc un germà bessó, que segurament un dia coneixereu, quan el veieu serà com si me veiéssiu a jo, ja que som pràcticament idèntics. Ell es diu Biel, i jo el conec com en Biel Llengo Dolça, perquè a ell, el que li agrada es llepar-se els morros quan menja algun dolç i sobre tot després de menjar una cullerada de mel, que li encanta!

Agrair-vos totes aquestes estones d’emoció que m’heu fet passar i sobre tot que gaudiu d’aquest tresor que teniu dins voltros que són les ganes de disfrutar i conèixer noves coses, segur que quan sereu grossos sereu unes grans persones i més si posau atenció a tot el que us estan mostrant les mestres que teniu i tindreu!

Uns salu2 a cadascú de voltros i ja sabeu que quan us quedi un regust salat als morros, segurament serà perquè us arriben esquitxos de la mar i potser recordareu que teniu un amic que està a prop vostre navegant per algun mar.

Perico Llengo Salada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada