dissabte, 16 d’octubre del 2010

PIRATES A LA VISTA!!!


Atenció, atenció, acabo de veure un vaixell pirata atracant-se prop del port de Ciutadella. Estigueu alerta!! Si algú el veu, que avisi. Jo, li he fet una foto.
ALERTA, ALERTA, QUE ARRIBEN ELS PIRATES!!!!!

9 comentaris:

 1. Jajajjajajajajaajajajaja!!!!!
  No faixis aquestes bromes (^__^)

  ResponElimina
 2. Sóc el mariner, pel que veig, tu ets na Lluna. Quans anys tens? jo en tinc 43 i volto molt per la mar i t'asseguro que no faig bromes. S'altre dia, anava navegant prop de sa costa, quan de sobte, vaig veure un vaixell enorme. Duia una vela negre, amb una calavera, les veles isades... sort que prop tenia el pont d'en Gil i vaig poder ficar-me dins la cova que hi ha i em vaig amagar. T'asseguro Lluna que no dic bromes!!!
  Un Mariner.
  Fins aviat Lluna, espero que ara em creguis, doncs és de veritat. I les fotos no enganyen.

  ResponElimina
 3. fiets i fietes de primer,
  anau alerta que si el vaixell us veu us agafarà!!.

  SERGI

  ResponElimina
 4. Hola mariner, sóc na Sonia!!!Jó vuldria anar a navegar amb tú....Qué puc???????????

  ResponElimina
 5. Sonia,estaria bé que poguessim navegar algun dia, però ja sabeu que a vegades la mar es posa molt maleita i no s'hi pot navegar! avui per cert fa molt de vent de tramontana que és un dels vuit vents que hi ha, i quan bufa, sempre és molt fort i a la mar s'hi posa molt mal temps amb unes oles grossíssimes. Si un dia de tramontana arribau per la zona de cala Morell amb els vostres pares, veureu com d'impresionats són les oles quan rompen a les roques.
  Per cert, el vaixell pirata que s'ha vist aquests dies per Menorca, s'ho ha d'estar passant malament ja que tenim temporal a l'illa, encara que també es possible que s'hagi refugiat a alguna de les moltes coves que hi ha per la costa de Menorca.
  Un mariner

  ResponElimina
 6. Hola mariner! Som els fillets i filletes de primer A i B.
  Ens agradaria que ens diguessis quin és el teu nom, per no dir-te mariner, per què tens nom, és ver?
  També voldríem saber on vas veure el vaixell per darrera vegada.
  Per cert, hem vist que saps molts de vents, què ets un mariner de ver o és que t'agrada molt la mar?
  Classes de primer A i B

  ResponElimina
 7. Hola fiets, és clar que tenc nom, tots en tenim, però a jo me coneixen per en Llengo salada. I a jo m'agrada aquest nom! Us diré un secret de per què me diuen així. Jo quan som per la mar amb el barco i la mar està mogudeta perquè fa temporal, m'agrada puja a coberta i sentir com els esquitxos et banyen la cara, després me llep els morros i notes el gustet salat que et deixar el mar. Encara que el meu nom és Perico.
  El vaixell el vaig veure un poc passat s'Amarador que estava a punt de girar sa Punta Nati, que és allà on hi ha un far,i enfilar la costa nord. Per cert sabieu que cada far a les nits quan fan senyals lluminosos perquè els vaixells que van pel mar no xoquin a les roques, com us deis, cada far fa uns senyals de llums diferents! així a la nit els mariners quan navegam a les fosques sabem on ens trobam.
  M'agrada que ens comuniquem i si voleu saber més coses ja ho direu, encara que ha vegades estaré navegant per aquests mons i tardaré en contestar-vos.
  Dir-vos que voltros que viviu a una illa heu de tenir cura del mar ja que ens dóna aliment, ens refresca a l'estiu, hi podem navegar per a conèixer nous paissos, hi viuen moltitut d'animals marins i peixos, el mar és fascinant, encara que també hi hagi gent especial com són els pirates, per tot açò hem de mirar de no embrutar-lo i procurar no malgastar la vida que hi ha.

  Salu2 d'en Perico Llengo Salada

  ResponElimina
 8. hola perico soc na marta pons i estic a punt de anar al llit.m'agradat molt lateva explicaciò i m'agradat molt coneixet,fins molt aviat,bona nit!!!!!!!!!!!!!

  ResponElimina
 9. bona nit, astic molt cuntenta de cunexarta. com es es barcu que ets vist????????? paula.m

  ResponElimina