divendres, 3 de juny del 2011

DEURES CAP SETMANA 4-5 MAIG
Aquesta setmana tenim deures de tota casta. Primer de tot a la pàgina 3, trobarem una feina on els vostres fills/es han de comptar cèntims. Seria bo, que a part de fer els exercicis mecànics, juguessiu amb ells/es tot donant-li cèntims, que els manipulin, que comprin coses de casa. Podrieu "jugar al super", amb joguines d'ells/es, coses de la cuina, els hi poseu un preu, i que ells/es us hagin de pagar o vosaltres (així ells/es hauran de veure si ho heu fet bé) tan amb cèntims, com amb monedes d'euros i bitllets. D'aquesta manera obtindrem una feina moltl més entretinguda i divertida.

La pàgina 16, sols han de fer l'exercici 6, ara per ara el regle encara no l'hem introduït i és preferible consolidar tota la resta que iniciar-nos en temes nous, així doncs, d'aquesta pàgina fem un repàs de sumes i restes. Per cert, quan facin les sumes en horitzontal remarqueu-lis que han de començar a sumar les unitats i després fer-ho amb les desenes.

Finalment, la pàgina 20, ja treballa el rellotge. Nosaltres les agulles les fem de color vermell la curta, que és la que marca les hores i de color blau la llarga que ens indica en punt, i mitja i quart i manco quart (que encara no està treballat).

Apa, doncs, ànims que ja queda poc!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada