divendres, 6 de maig del 2011

DEURES CAP DE SETMANA DEL 7 I 8 DE MAIG
Aquest cap de setmana a part d'aprofitar el bon temps cal reservar una estona per fer feina a casa.
Els deures són un repàs del ja treballat al llarg d'aquests dos trimestres a l'aula. Us recordem que a l'apartat dels problemes cal encerclar ses dades amb color taronja i la pregunta amb lila. Això ho fem perquè els fillets/es vagin agafant l'hàbit de resoldre els problemes sempre de la mateixa manera i així interioritzar-la.

Aprofitem per recordar-vos que com ja us hauran dut els vostres fills/es, a partir d'ara els dilluns en comptes d'explicar una notícia, hauran de recomanar un conte o llibre, seguint l'estructura següent: Dir el títol i autor/a, explicar perquè li ha agradat el llibre o conte i llegir una pàgina que prèviament l'haureu preparada amb ells/es a casa.

També, us comuniquem que els dimecres la cal·ligrafia serà més curta, ja que servirà per fer dictats a l'aula. És a dir, a casa haureu de fer la còpia de les frases, i també d'unes paraules que trobareu encerclades i després a l'escola els dictarem ses frases i ens fixarem molt amb les paraules, ja que són els temes d'ortografia que ara s'està treballant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada