divendres, 25 de febrer del 2011

DEURES CAP DE SETMANA LLARG DE FEBRER I PRIMER DE MARÇ

MATEMÀTIQUES:
Aquesta setmana de matemàtiques, tenim tres pàgines. La primera és de problemes. Aquesta setmana hem estat treballant, els problemes d'una manera de la que els fillets/es els hi resulti més fàcil. Primer de tot, llegim el problema, després encerclem ses dades, la informació que ens dóna de color taronja (penseu que una paraula pot fer canviar el significat del problema, per tant més o menys, regalo, en poso... també cal encerclar en taronja) i la pregunta de color lila. D'aquesta manera, ells/es saben que la operació, l'han de fer utilitzant els nombres taronges.
Les altres dues pàgines, són sumes i restes. Ara ja sumem xifres de dos nombres, però encara es despisten un poc, per tant, és bo, que en el quadernet, repassin en blau ses unitats, i vermell ses desenes. Així, ells/es saben que les unitats es sumen entre elles, i les desenes no es poden sumar amb les unitats.
Esperem que vagi bé.CAL·LIGRAFIA:
Hi h
a una fitxa de cal·ligrafia, intenteu fer adonar als vostres fills/es que aquestes fitxes serveixen per millorar la lletra i a la vegada, escriuen coses que estem estudiant. Intenteu treballar molt, les ganes de fer la lletra polida i dins el camí. No serveix gaire, que portin la fitxa mal copiada i amb mala lletra.

APROFITAM PER DIR-VOS QUE LA SETMANA QUE VE COMENCEM PISCINA!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada