divendres, 14 de gener del 2011JA HI TORNEM A SER!!! DEURES DEL CAP DE SETMANA DEL 15 AL 17 DE GENER!!!!
Aquesta setmana, iniciem el quadernet nou de matemàtiques. Hi ha dues pàgines per fer, que són un repàs de les desenes i els nombres fins el 19.
És molt important, treballar a casa amb material, perquè els vostres fills i filles agafin bé el concepte de la desena.
Al primer exercici surten una sèrie de fruites, que cal agrupar-les en paquets de 10, per així, veure quants paquets tenen i saber que cada paquet és una desena. A casa, agafeu fruita i feu el mateix, agrupin de 10 en 10 i construeixin el nombre. Cada paquet de deu equival a una desena, els vostres fills i filles, saben que les desenes són el nombre de davant i les unitats el de darrera, així doncs, quan vegin el nombre de paquets de 10 que l'escriguint davant i sa fruita que els sobre darrera:

Ex: 17= 1 és un paquet de 10 (una desena) i 7 són unitats.
La resta d'exercicis són repàs dels nombres.


ALERTA:
partir d'aquest trimestre la feina de biblioteca canvia. Ara començarem a intentar elaborar frases del conte, tot seguint una pauta que ja la teniu aferrada a la llibreta. És una manera de poder arribar a construïr frases i fer resums del conte. Cal copiar tot el guió i anar contestant cada pregunta. El dibuix, no és obligatori fer-lo, però si algú el vol fer, cal pintar-lo i fer-lo un poc elaborat.
a onblur="try {parent.deselectBloggerImageGracefully();} catch(e) {}" href="http://1.bp.blogspot.com/_61iIgbkFu9g/TS__L2KcsAI/AAAAAAAAA0s/Yo6Ox_3Jz3g/s1600/doc20110113112758_001.jpg">
Bon cap de setmana i BON SANT ANTONI!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada