divendres, 24 d’abril del 2009

QUI VIU A S'ALBUFERA?

Dijous dia 23, dia de Sant Jordi, les filletes i els fillets de sa classe de ses papallones vam anar d'excursió per visitar el parc natural de s'Albufera des Grau.
Quan vam arribar ens vam dividir en dos grups per tal d'aprofitar el màxim la sortida. Es tractava d'una passejada en forma de joc per conèixer aquest espai natural. El motor motivador era trobar la fotja, la més comú de les aus que es troben a s'Albufera. Mirau com ho varem fer:

Aquesta activitat d'obsevació no va ser l' única, ja que després una vegada arribats al bosc, varem haver de reconèixer la presència d´animals a través del seu rastre. Cercant pinyes de l´entorn poguerem distingir les que encara estaven senceres i aquelles que havien estat rossegades pels ratolins i així ho varem classificar:


També una estona de relaxació ens va servir per gaudir de la tranquil-litat del bosc i del cant dels ocells que allà hi viuen.Després de berenar tots junts varem anar a la platja per fer la tercera activitat:recollida de copinyes seceres o de troços per diferenciar-ne els seus colors. A partir d'aquí arribarem a la conclusió que l'arena de la platja està feta de restes de copinyes esmicolades i que per açò no ens les podem endur ja que correriem el risc de quedar sense arena.El resultat de tot el dia, és que varem aprendre moltes coses i ens ho passarem d´allò més bé.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada